Технологія і обладнання переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
  • Регистрация
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.00 (1 Голос)

Тунельна сушарка для нарізаної плодово-овочевої продукції  включає камеру 1 з розміщеними в ній коліями 2, по яких рухаються вагонетки 3 з матеріалом. Над камерою встановлені вентилятори 4 з підігрівачами повітря, а в кінці тунелю розміщені вентилятори 5 для охолоджування матеріалу.

Вагонетки з вологим матеріалом подаються в сушильну камеру 1, а повітря всмоктується вентиляторами 4 і через підігрівачі поступає в сушарку, при цьому по зонах I, II, III, IV підтримується відповідна температура, а в кінці тунелю матеріал охолоджується атмосферним повітрям. Термін сушки складає в середньому 8-10 годин.

Тунельна сушарка для плодоовочевої продукці

Рис.  Тунельна сушарка для плодоовочевої продукції: 1-сушильна камера; 2,10-колія; 3-вагонетка; 4-вентилятор для теплоносія; 5-вентілятор-охолоджувач; 6-електродвигун; 7-калорифер; 8-витяжна частина; 9-люк; 11-подаючий пристрій; 12-поворотна каретка; 13-полиця.

Тунельна сушарка для плодоовочевої продукці - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

По темам:

История Украины

Культурология

Высшая математика

Информатика

Охотоведение

Статистика

География

Военная наука

Английский язык

Генетика

Разное

Технологиеские темы

Украинский язык

Филология

Философия

Химия

Экология

Социология

Физическое воспитание

Растениевосдство

Педагогика

История

Психология

Религиоведение

Плодоводство

Экономические темы

Бухгалтерские темы

Маркетинг

Иностранные языки

Ветеринарная медицина

Технические темы

Землеустройство

Медицинские темы

Творчество

Лесное и парковое хозяйство