Технологія і обладнання переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
  • Регистрация
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса)

Маслоутворювач ЯЗ-ОМЕ застосовується при виробництві вершкового масла в невеликих кількостях методом періодичного збиття. Початковою сировиною є вершки 35% жирності. Вершки закладаються в бункер маслоробки в кількості, що становить не більше половини її геометричного об’єму. Процес перетворення вершків у вершкове масло триває від 1 до 2-х годин. Побічним продуктом є пахта. Співвідношення готове вершкове масло/пахта складає приблизно один до одного (рис. 2.35).

Маслоробка Я3-ОМЕ

Маслоробка Я3-ОМЕ

Технічна характеристика маслоробки ЯЗ-ОМЕ

геометрична місткість – 130 літрів;

максимальний об’єм завантаження – 65 літрів;

тривалість технологічного циклу – 1,5 години;

споживання електроенергії за цикл –1,1 кВт/ч;

займана площа – 0.7 кв. м.;

маса – 24 кг.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

По темам:

История Украины

Культурология

Высшая математика

Информатика

Охотоведение

Статистика

География

Военная наука

Английский язык

Генетика

Разное

Технологиеские темы

Украинский язык

Филология

Философия

Химия

Экология

Социология

Физическое воспитание

Растениевосдство

Педагогика

История

Психология

Религиоведение

Плодоводство

Экономические темы

Бухгалтерские темы

Маркетинг

Иностранные языки

Ветеринарная медицина

Технические темы

Землеустройство

Медицинские темы

Творчество

Лесное и парковое хозяйство