Технологія і обладнання переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
  • Регистрация
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голоса)

Заквасочник

ЗаквасочникПризначені для пастеризації молока і інших харчових продуктів, а також для приготування закваски на чистих культурах молочнокислих бактерій.

Основні вузли:

• термоізольована ванна з підставкою;

• термоізольована кришка;

• ушаты з кришками;

• електрошафа;

Технічна характеристика заквасочника представлена в таблиці.

Таблиця - Технічна характеристика заквасочника.

Потужність, кВт

7,5

2,5

Час нагріву молока від 12 до 95 ºС, хвил.

50

охолоджування до температури квашення 19...40 ºС, хвил.

60

закваски до 8 ºС

60

Точність підтримки температури, ºС

2

Габаритні розміри, мм

800х450х1080

Маса, кг

150

170

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

По темам:

История Украины

Культурология

Высшая математика

Информатика

Охотоведение

Статистика

География

Военная наука

Английский язык

Генетика

Разное

Технологиеские темы

Украинский язык

Филология

Философия

Химия

Экология

Социология

Физическое воспитание

Растениевосдство

Педагогика

История

Психология

Религиоведение

Плодоводство

Экономические темы

Бухгалтерские темы

Маркетинг

Иностранные языки

Ветеринарная медицина

Технические темы

Землеустройство

Медицинские темы

Творчество

Лесное и парковое хозяйство